Servicii de consultanță fiscală și contabilitate

Adaptate nevoilor tale de afaceri

Consultanţă

Asistenţă pe parcursul controalelor fiscale, inclusiv rambursare de TVA.
Citește mai mult...

Servicii de contabilitate

Evidența contabilă lunară, întocmirea declaraţiilor lunare şi trimestriale şi depunerea lor, inclusiv Intrastat.
Citește mai mult...

Servicii de salarizare şi administrare a personalului

Întocmire documente legate de resursele umane. Organigrame.
Citeste mai mult...

Servicii de reporting

Realizarea bugetului de venituri şi cheltuieli şi stabilirea abaterilor intervenite pe parcursul anului de la sumele aprobate.
Citeste mai mult..

Servicii administrative

După constituirea unei societăți comerciale la Registrul Comerțului sunt necesare diverse formalități administrative.
Citeste mai mult..

Despre noi

LARA ACCOUNTING, prin portofoliul deservit de clienţi, s-a impus în sfera celor mai importante companii de specialitate (servicii de contabilitate, consultanta si salarizare) . În prezent, portofoliul de clienţi deserviţi cumulează o cifră de afaceri anuală de peste 28 milioane euro.

Obiectiv

Activităţile principale ale companiei LARA ACCOUNTING sunt furnizarea de consultanţă financiar-fiscală şi servicii de contabilitate, având ca şi obiectiv optimizarea rezultatelor activităţii partenerilor deserviţi.

În acest sens, propunem soluţii şi sisteme integrate, iar proiectele în care ne implicăm le evaluăm, împreună cu partenerii noştri, din punctul de vedere al performanţelor obţinute.

Activitate

Serviciile oferite de LARA ACCOUNTING sunt dedicate fiecărui partener în parte, prin furnizarea de produse complexe şi personalizate, în funcţie de nevoile specifice activităţii economice de bază a acestora.

Astfel, prin serviciile oferite se urmăreşte asigurarea optimizării, profitabilizării şi desigur dezvoltării companiilor-client.

Lucrările executate de LARA ACCOUNTING sunt de înaltă ţinută profesională, calitatea acestora fiind asigurată de echipa noastră de profesionişti ce are o vastă experienţă în domeniul fiscal şi financiar-contabil, acoperind o paletă largă de activităţi economice.

Conduită profesională

Conform filosofiei de business, firma LARA ACCOUNTING este adepta principiilor de imparţialitate, independenţă şi obiectivitate în ceea ce priveşte activitatea sa de consultanţă.

În acest sens, interesele clientului şi confidenţialitatea reprezintă liniile definitorii ale activităţii consultanţilor LARA ACCOUNTING.

Politica noastră de confidenţialitate acoperă tot spectrul informaţiilor comunicate de şi către client şi nu se opreşte la durata efectivă de derulare a contractului.

Cu excepţia informaţiilor şi documentelor necesare pentru îndeplinirea unor obiective aferente proiectului, toate informaţiile şi documentele transmise sau primite de către client rămân confidenţiale şi nu vor fi transmise altor persoane sau entităţi. Excepţie fac solicitările îndreptăţite şi formulate într-un cadru legal de către autorităţi.

Consultanță contabilitate salarizare

Articole

Deschide o nouă afacere

Ai decis că este momentul să intri în lumea antreprenoriatului? Deschide o nouă afacere! Lara Accounting este alături de tine încă de la început și te ajută să pornești afacerea cât mai rapid. Inmatricularea firmei Citește mai mult…

Servicii de reporting

Pentru a putea conduce o afacere este necesar să cunoști toate detaliile și de asemenea să ai o privire de ansamblu asupra situației financiare. Lara Accounting te ajută să întocmești rapoartele financiare de care ai Citește mai mult…

Intră în contact

Vizitează-ne

Fructus Plaza Str. Gheorghe Lazăr 24, Timișoara, România

Scrie-ne

Telefon: +40 356829530 Mobil: +40 721 283 071

office@laraaccounting.ro

www.laraaccounting.ro

Contactează-ne